Måndag 15 april

Dagens möten är, Volymen till max, Ge makten Vidare och Neuro Uppsala – Knivsta. Hörselskadades förening Uppsala har ett möte samt sin läsecirkel och Reumatikerföreningen har sittgympa och paraffinbad.

Klimatkollen – sett på tv

Klimatförändringarnas hot mot planetens fortlevnad är en av vår tids viktigaste frågor. Det budskapet har nått många, men hur förvandlas kunskap till handling? För än så länge det finns goda skäl att vara optimistisk, menar Johan Kuylenstierna, vice ordförande klimatpolitiska rådet och adjungerad professor vid Stockholmsuniversitet.

Nyhetsmorgon i TV4 från 2019-04-13:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s