Torsdag 11 april

Fullt hus hela dagen.
Rådet för delaktighet har möte.
Rådet för delaktighet (tidigare Länshandikapprådet) är ett organ där Region Uppsala och brukarorganisationerna i Uppsala län samverkar.

Rådet för delaktighet samarbetar med frågor som berör människor med funktionsnedsättningar. Rådet fokuserar särskilt på frågor som rör tillgänglighet, delaktighet, bemötande och diskriminering.

Neuro Uppsala – Knivsta har både sin bokcirkel och ett möte, Astma- Allergiföreningen i Uppsala län och Diabetesföreningen i Uppsala län har varsitt möte. Ge Makten Vidare har två möten och Afasiföreningen har föreläsning på “torget”.

Majblomman – premiär idag

Vi ger barn i Sverige det de har rätt till.
Vi delar ut ekonomiskt stöd till barn, påverkar beslut och förändrar strukturer för att minska barnfattigdomen i Sverige.

Premiärprogrammet är startskottet
Inför insamlingen 2019 har vi den stora glädjen att avslöja att vi har fem fantastiska ambassadörer. Det är Little Jinder, Niclas Engelin, Erik Lundin, Cherrie och Joy M’Batha.

Så samla ihop klassen, bänka er framför MajTV och kickstarta årets insamling genom att kolla på Majblommans premiärprogram. Se inspirerande klipp med våra ambassadörer, få svar på hur det funkar att sälja majblommor med Swish och hör tips från barn som sålt majblommor.

Var och när sänds programmet?
Programmet laddas upp på Majblommans Youtube-kanal MajTV, och vi kommer även länka till det direkt härifrån, kl. 10.00 den 11 april. Efter det kan det ses/visas när som helst. Programmet kommer vara ca 10 minuter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *