Onsdag 10 april

Många möten idag, Synskadades Riksförbund Uppsala län, HjärtLung Uppsala och Personskadeförbundet “RTP” Uppsala läns distrikt. Funktionsrätt Uppsala län har styrelsemöte och Ge makten vidare har två möten. Även Föreningen JAG ska ha möte här. Föreningen JAG är Sveriges intresseorganisation för assistansanvändare med intellektuell funktionsnedsättning.

Infoteket om funktionshinder – nyhetsbrev

Nu är det några evenemang kvar på terminen. Passa på att anmäla dig. Passa även på att se våra nyproducerade filmer om funktionsnedsättningar. Mer information finns i detta nyhetsbrev.
Infoteket har stängt skärtorsdag 18 april och öppnar igen efter påsk. Vi har också stängt under valborgsmässoafton 30 april.

Tipsa om evenemang 
Infoteket anordnar varje termin en rad evenemang om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Våra evenemang riktar sig till alla och är kostnadsfria. Vill du föreslå evenemang är du välkommen att höra av dig till Infoteket!

Vi som lever med bipolär sjukdom – 24 april i Uppsala
Välkommen att höra Pia och Ylva berätta om att leva med bipolär sjukdom. Ett öppet samtal som leds av psykolog Curt Westin.

Dom tror att jag har glömt – 7 maj i Östhammar
Lina Söderlund är född med en CP-skada. Kom och hör henne presentera sin bok ”Dom tror att jag har glömt”, om erfarenheter av flytt till gruppbostad. Välkommen!

Social uppmärksamhet vid autism – 8 maj i Uppsala
Personer med autism, ångestsjukdom och andra funktionsnedsättningar brukar ha svårt att tolka ansiktsuttryck och ögonkontakt. Forskare och psykolog Johan Lundin Kleberg berättar och förklarar. Välkommen!

Jag och mina tvång – 14 maj i Tierp
Kom och se infotekets “En film om tvångssyndrom (OCD)”. Träffa Bea som medverkande i filmen och ta del av hennes tankar och erfarenheter av att leva med OCD. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *