Torsdag 28 februari

Idag så har vi “husets” personalmöte, 11.11 som vi kallar det.  Detta möte är för alla som är anställda av någon förening och har sin arbetsplats här. Här kommer det upp lite blandade saker. Idag så kommer det en tjänsteman från Uppsala kommun och ska informera om tandvårdsstöd.

Tandvårdsstöd – vad är det?

Tandvårdsstöd för dig som har omfattande behov av personlig omvårdnad.
Du som har ett stort och långvarigt behov av personlig omvårdnad kan få stöd för tandvård. Du får då ett intyg som gör att kostnaderna för tandvården blir lägre.

Läs mer på Uppsala kommuns hemsida.

Dagens möten är följande, Epilepsiföreningen, Föreningen Balans, Dyslexiföreningen och Funktionsrätt Uppsala län. Funktionsrätt Uppsala län kör på med tre olika möten idag och Reumatikerföreningen har medicinsk yoga.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *