Onsdag 20 februari

Onsdag och solen skiner.
Det har påbörjats med sopning på gatorna så vi får hoppas att det inte blir mer snö.

Idag så har Cystisk Fibros, SRF Uppsala-Knivsta och Reumatikerdistriktet möten.
HjärtLung har sin HjärtLung-träff.

Kampen mot livet

Från sorg och vanföreställningar till en lång återhämtningsvandring

Malin kommer att ta med dig på en resa från sorgen av att ha förlorat sin mamma plötsligt vid tolvårsålder. Livet rullar på eller gör det verkligen det? Hon bär mycket inom sig och när hon läser sista terminen på universitetet rasar hela hennes värld. Hon går in i en djup depression med vanföreställningar och tappar bort sig själv totalt. Det är bara början på flera år med skuld, skam och självmordstankar som leder till flera självmordsförsök. Hon blev feldiagnostiserad med bipolär sjukdom och kommer även att berätta hur hon har tagit sig vidare och hittat tillbaka till sig själv igen.

NÄR: Tisdag 26 februari
TID: Klockan 13.30-15.30
LOKAL: HEBY, Folkets hus, Centralgatan 1

Detta är en “SeSam-föreläsning”, läs mer på SeSams hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *