Fredag 15 februari

Snart helg igen.
Idag så har “ÅSS” Uppsala Ångestsyndromsällskap möte.
Imorgon lördag så har Neuro Uppsala-Knivsta planeringsmöte och Mun- och Halscancerföreningen i Uppland möte på storan.

Omsorgspriset 2019 – dags att nominera

Nu är det dags att nominera till 2019 års omsorgspris. Nomineringsperioden pågår fram till 31 mars. För att vinna Omsorgspriset ska personen eller personerna uppfylla en eller flera av kriterierna, vilka är att bidra till jämställdhet, delaktighet, god livskvalitet, samt innovationer och nytänkande. Priset är äran, ett diplom och 10 000 kronor. Det delas ut i samband med Uppsala kommunfullmäktiges sammanträde 12 juni 2019. Alla medborgare kan nominera den eller de medarbetare som de tycker har gjort skillnad. Sprid gärna information om omsorgspriset i era organisationer.

Omsorgspriset 2019 – FAQ

nomineringsblankett_korr1

omsorgspriset A4_2019_korr1

uppsala.se/omsorgspriset

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *