Tisdag 5 februari

Afasiföreningen har “Mötesplats Afasi” idag på “storan”. Synskadades Riksförbund Uppsala län “SRF Ua län” har styrelsemöte. SRF Uppsala-Knivsta, Stroke, Funktionsrätt Uppsala län “FUL”, Attention och Ge Makten Vidare (ett projekt inom FUB) har möten.

Idag är även Kristina Bromark “brukarombudsman i Uppsala kommun” här. Hon sitter här på “torget” fram till kl. 12.00 ungefär. Så det är bara att komma hit om man vill prata med Kristina.

SeSam föreläsningar februari

14/2 – När livet inte alltid blir som man tänkt sig – men annorlunda
TEMA: Stroke, anhörigperspektiv

Föreläsare: Maria Norrman Erixson, Maka, Ordförande i styrelsen för strokeföreningen i Uppsala och Hanna Erixson, dotter.

NÄR: Torsdag 14/2
TID: 13:30-15.30
LOKAL: Mariasalen i Stiftet Hus, Dragarbrunnsgatan 71 i Uppsala

Läs mer om “När livet inte alltid blir som man tänkt sig”

26/2 – Kampen mot livet
TEMA: Sorg, suicid och depression

Föreläsare: Malin Einarsson Carlsson, (H)järnkollambassadör

NÄR: Tisdag 26 februari
TID: Klockan 13.30-15.30
LOKAL: HEBY, Folkets hus, Centralgatan 1

Läs mer om “”Kampen mot livet”

Anmäl dig till SeSams föreläsningar – vår 2019

Du kan fylla i flera föreläsningar på en gång.

OBS! Från och med 1 mars i år (2018) tar vi ut en avgift på 100 kr/person för den som inte kommer fast man har anmält sig. Har du avbokat minst 24 timmar innan är det inga problem och ingen avgift tas ut. Vi har haft fullsatt på våra föreläsningar och de som står på vår väntelista bör få chansen att få komma. Tacksam för er hjälp.

Kontaktuppgifter mm på SeSams hemsida

Idag så är det “Safer Internet day”

Safer Internet day firas på varierande datum i februari varje år. Dagen är instiftad för att öka kunskapen och informera om barns och ungas närvaro på internet, men även för att visa på och utbilda inom säkerhet på internet. Safer Internet day firades för första gången år 2004, 2008 deltog över 120 företag i 56 länder aktivt i firandet.

Medierådet arrangerar varje år dagen till ära med seminarier, aktiviteter och film för att informera ungdomar och vuxna om för året aktuellt tema. Många företag finns på plats för att visa vad de gör för att öka säkerheten för deras användare.

Läs mer om Safer Internet day här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *