Onsdag 16 januari

Idag så är det många olika föreningar inbokade.

SRF Uppsala-Knivsta, HRF VXD, Osteoporos, SRF Uppsala län, Neuro Rehab C-län (som är ett nytt projekt), HSO Uppsala kommun, Reumatikerföreningen, Dyslexiförbundet, Cystisk Fibros och Ge Makten Vidare.

Kan ju vara lite svårt att förstå vad dessa förkortningar betyder, men det är bara att klicka på respektive förening, så kommer man till respektive länsförening och kan där ta del om vad dessa gör och kontaktuppgifter ifall man vill veta mer, kanske t.o.m bli medlem.

Årets matbluff

Såg på tv i morse ang ”årets matbluff”.
Det är matvaror som inte riktigt håller vad de lovar.
Konsumentföreningen ”Äkta Vara” är det som håller i denna tävling som ingen vill vinna. Nu är det 5 st finalister som man kan rösta på, och det gör man på deras hemsida: aktavara.org 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *