Tisdag 15 januari

Idag så kan man komma hit och träffa Kristina Bromark som arbetar som Brukarombud på Uppsala kommun. Kristina arbetar för att stärka inflytande, delaktighet och egenmakt för alla medborgare som har en funktionsnedsättning. Hon brukar vara här hos oss en förmiddag eller eftermiddag i veckan. Nästa gång hon kommer hit är den 22 januari ca kl.13.00-16.00. Det är bara att komma hit och prata med Kristina, hon brukar sitta på ”torget”.

Annars så är det som vanligt olika möten här. SRF Uppsala län har en lokalföreningsträff. FUB Uppsala lokala förening har en föräldragrupp som ses. Funktionsrätt Uppsala län har APT-möte, Balans, Diabetesföreningen, Ge Makten Vidare och Reumatikerföreningen har olika träffar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s