Tisdag 15 januari

Idag så kan man komma hit och träffa Kristina Bromark som arbetar som Brukarombud på Uppsala kommun. Kristina arbetar för att stärka inflytande, delaktighet och egenmakt för alla medborgare som har en funktionsnedsättning. Hon brukar vara här hos oss en förmiddag eller eftermiddag i veckan. Nästa gång hon kommer hit är den 22 januari ca kl.13.00-16.00. Det är bara att komma hit och prata med Kristina, hon brukar sitta på “torget”.

Annars så är det som vanligt olika möten här. SRF Uppsala län har en lokalföreningsträff. FUB Uppsala lokala förening har en föräldragrupp som ses. Funktionsrätt Uppsala län har APT-möte, Balans, Diabetesföreningen, Ge Makten Vidare och Reumatikerföreningen har olika träffar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *